Du er her: Billigt bredbånd - Blog

Blog

Velkommen til bloggen på billigt-bredbaand.dk

Her vil vi skrive relevante blogindlæg til alle der vil vide mere omkring de forskellige bredbåndsabonnementer.

Hvilket bredbånd skal jeg vælge?

Der findes utroligt mange typer af bredbånd. Heriblandt almindeligt bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd. Samtidig findes der uttalige hastigheder på de mange abonnementer hos de danske bredbåndsudbydere. Du kan ofte vælge hastigheder fra 5 Mbit til hele 200 Mbit i download. Betegnelsen står for hvor mange MB (Byte) du kan downloade i sekundet og går ofte også under betegnelsen Mbit/s altså pr. sekund. Så desto højere Mbit desto hurtigere vil du kunne surfe og downloade på nettet.

Uploadhastigheden bestemmer, hvor hurtigt du kan uploade ting til nettet som f.eks. sende en fil via e-mail. På forsiden har vi samlet et par forskellige filtreringsmuligheder der gør det nemt for dig, at finde et abonnement der passer perfekt til dine behov. Husk at der altid er mulighed for, at opgradere så du behøver ikke starte ud med et alt for stort abonnement.

Priserne på bredbånd ændrer sig ofte og det kan derfor nogle gange betale sig enten at skifte eller undersøge sine muligheder for at spare penge på en forbindelse der kunne være den samme. Det er vigtigt når man kigger på sammenligningen af priser, at man ser minimumsprisen af bredbåndet og tager udgangspunkt i dette, da der her vil være inkluderet oprettelsesgebyr, forsendelse og andre udgifter sammenlagt.

© 2016 Billigt bredbånd | SitemapAlle rettigheder forbeholdes billigt-bredbaand.dk