Du er her: Billigt bredbånd - Fullrate Bredbånd

Fullrate bredbånd

Få billigt og lynhurtigt bredbånd fra Fullrate med et af deres mange gode og populære abonnementer. Fullrate har i mange år været blandt de billigste udbydere af bredbånd, tv og telefoni og vi har derfor også valgt at tage dem med i sammenligningen her på vores hjemmeside. Du kan også se hvilke andre udbydere af bredbånd er findes direkte på vores forside.

Mobilt bredbånd fra Fullrate

Du kan også vælge mobilt bredbånd fra Fullrate, hvilket gør at du altid kan komme på nettet når du er på farten. Det mobile bredbånd fungere ligeså hurtigt som det normalt gør det på din mobiltelefon. Det vil naturligvis gå hurtigst i de områder hvor der er mulighed for 4g som kan trække op til 71 Mbit/s i download, hvilket gør oplevelsen på nettet langt bedre når man er væk fra hjemmet.

Det mobile bredbånd kører direkte på et simkort og trækker forbindelsen over mastenetværket landet over som efterhånden er dækket grundigt af. De områder hvor der er 4g kan der trækkes en forbindelse der gør det enormt hurtigt, at surfe på nettet, mens der også nogle steder kan være 3g som heller ikke er ringe.

Datapakker på mobilt bredbånd hos Fullrate

Der er naturligvis forskel på de pakker du kan vælge hos Fullrate, hvis du vil have mobilt bredbånd. Disse pakker indeholder allesammen samme hastighed, hvilket trækkes over masterne i Danmark. Der vil være tilgang til x antal GB data i din mobil bredbåndspakke. Du kan f.eks. vælge 8 GB, hvilket ofte er tilstrækkeligt til at surfe et par timer om dagen.
© 2016 Billigt bredbånd | SitemapAlle rettigheder forbeholdes billigt-bredbaand.dk