Du er her: Billigt bredbånd - YouSee Bredbånd

YouSee bredbånd

YouSee tilbyder mange forskellige typer af bredbånd. De har både billigt almindeligt ADSL bredbånd og mobilt bredbånd til at tage med på farten. Hos YouSee kan du ydemere også få mobiltelefoni samt TV pakke, hvis du har det bedst med at slå det hele sammen. YouSee tilbyder fornuftige priser til alle deres kunder og kører ofte gode tilbud på deres produkter. YouSee er i dag blandt landets mest benyttede selskaber til bredbånd, telefoni og TV.

TV og internet fra YouSee

Du kan sammenlægge bredbånd og TV-pakke fra YouSee så du har det hele på én regning. Sammen med dit abonnement får du også adgang til YouSee Play som gør, at du kan høre musik og se film direkte fra din telefon, tablet eller computer.

Der findes i dag også forskellige TV-pakker fra YouSee som du også kan vælge via deres hjemmeside. De standardpakker der findes i dag er blandt andet: Grundpakken, mellempakken og fuldpakken. Herudover findes der et par muligheder for at blande TV kanaler sammenlagt med én af standardpakkerne.

Forbindelsen tilbydes via kabel og det er derfor ikke alle husstande som i dag kan få denne løsning. Der kan kræves at der kommer en teknikker ud for at åbne for denne mulighed. Der er også dele af Danmark hvor kabelnetværket ikke er noget ud, hvilket betyder at disse husstande må ty til andre metoder for at få bredbånd og TV i hjemmet.

Kan jeg få YouSee bredbånd?

Via YouSees hjemmeside har du mulighed for at indtaste dit postnummer, hvorefter du hurtigt får svar på om det kan lade sig gøre for dig, at få bredbånd i hjemmet fra dem. Deres bredbåndsforbindelse leveres ligesom med TV igennem kabelnetværket og du skal derfor have adgang til et antennestik i hjemmet der går direkte til kabelnetværket og ikke blot antenne. De fleste husstande i Danmark har i dag denne løsning installeret, men der er dog undtagelser der gør, at en del boligejere i Danmark skal finde en anden mulighed for at få deres underholdning på.
© 2016 Billigt bredbånd | SitemapAlle rettigheder forbeholdes billigt-bredbaand.dk