Du er her: Billigt bredbånd - Mobilt bredbånd

Telmore bredbånd 71 Mbit
43 Mbit
10 GBData 198,- kr.Mindstepris 1 md.bindning
99
,-/md
Vælg
Telenor bredbånd 71 Mbit
43 Mbit
10 GBData 199,- kr.Mindstepris 1 md.bindning
199
,-/md
Vælg
Fullrate bredbånd 71 Mbit
43 Mbit
10 GBData 693,- kr.Mindstepris 6 mdr.bindning
99
,-/md
Vælg
TDC bredbånd 71 Mbit
43 Mbit
10 GBData 693,- kr.Mindstepris 6 mdr.bindning
99
,-/md
Vælg
Callme Mobilt bredbånd 71 Mbit
43 Mbit
8 GBData 108,- kr.Mindstepris 1 md.bindning
99
,-/md
Vælg

Billigt mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd

I Danmark har der mange forskellige teleudbydere der hver især opererer på det danske master rundt om i landet. Der er tale om selskaberne Telia, TDC, 3 og Telenor som alle tilbyder 2g, 3g og 4g hastigheder hvor der er dækning. Langt de fleste steder i dag vil du kunne trække 3g og 4g. 4g er efterfølgeren til 3G-netværket og bruges udelukkende til Dataforbrug dvs. Ikke tale, sms og mms. 4G er absolut det hurtigste mobile bredbånd – For den teoretiske tophastighed er svimlende 150 Mbit! Dette er en teoretisk hastighed og du skal nok ikke regne med mere end 71 Mbit når det trækker rigtig godt under normale forhold. Men, i forhold til vores 2 Mbit normale trådløse forbindelser på vores mobile internet, så er 71 Mbit på 4gnetværket tilstrækkeligt. Har man ikke mulighed for, at få almindelig bredbånd i hjemmet eller sommerhuset kan det være en god løsning, at vælge mobilt bredbånd, hvis dækningen er til det. Man kan sagtens få datapakker som ligger på 100GB eller mere så man er sikret meget surfetid hvis man er flere på nettet.

Surf med mobilt og oplev, at det hele går hurtigere

I forhold til 3g vil du pludselig opleve, at din surfing vil være meget hurtigere på 4g, men der handler ikke kun om at din hastighed på dit billige bredbånd vil være højere, men dine ping tider vil være voldsomt forbedret. Ping tiden kan også kaldes svar tiden, og handler om hvor hurtig din computer kan svare tilbage til webside – det måles i sekunder/milisekunder og har egentlig ikke noget med din hastighed at gøre. Hurtigt mobilt bredbånd kan sagtens være meget langsom om at starte, mens langsomt internet kan starte op med det samme – og det er her svartiderne kommer i spil.

Tag mobilt bredbånd med dig overalt

Med mobilt bredbånd kan du surfe på tabletten eller computeren overalt hvor der er dækning. Heldigvis er masterne blandt alle udbydere så opdateret og brede, at du vil finde god dækning næsten overalt i landet. Derfor kan du tage arbejdet med dig hvor end du befinder dig. Om det er i toget, taxaen eller i sommerhuset så kan det lade sig gæøre for dig at få bredbåndsforbindelse.

Hvordan kan jeg bruge mobilt bredbånd?

Du kan bruge dit mobile bredbånd på nogle enkelte forskellige måder som vi har opdelt nedenfor her. Du skal herudover bestemme dig for hvor meget data du ønsker at der skal indgå i din pakke. Har du svært ved at finde frem til hvor meget data du benytter dig af i dag. Kan du måske i tilfælde af at du har en Iphone gå ind i indstillinger og se dit dataforbrug og sammenligne det med hvor meget du bruger på eksempelvis tablet eller computer. Det eneste der kræves for, at du kan bruge mobilt bredbånd er en indgang til et simkort da mobilt bredbånd benytter sig af dette.

Er mobilt bredbånd godt?

Mobilt bredbånd kan være rigtig godt. Faktisk du trække helt op til 71 Mbit i download, hvilket er langt hurtigere end det helt almindelige ADSL bredbånd som kommer fra kablerne. Dog er det kun udvalgte steder, at du kan trække dette. Har du 4g i området med din mobil vil hastigheden på dit mobile bredbånd formenligt også være hurtigt.

Det mobile bredbånd bruger de forskellige sendemaster der står rundt omkring i landet til at tilgå internettet. Du kan forvente en hastighed som svare til den du har på din mobiltelefon og er altså ofte ret hurtig afhængigt af hvor du er i landet samt, hvilken bredbåndsudbyder du har valgt at benytte.

Sådan kan du bruge dit datakort

 • Stort modem til brug i hjemmet eller sommerhuset
 • USB-stik (”dongle” ofte inkluderet i abonnement / eller som tilkøb)
 • Computer (Kræver simkort indgang)
 • Tablet (kræver simkort indgang)
 • Sammenlign priser på mobilt bredbånd

  Vi har her på siden valgt at sammenligne de billigste bredbåndspakker og derfor ikke alle bredbåndsløsninger der findes på markedet angivet i vores oversigt. Vi har taget udgangspunkt i nogle af de mest benyttede datapakker og har fundet billige priser ud fra denne søgning. Derfor er alle løsninger samt udbydere ikke repræsenteret på denne side, men vi håber det vil hjælpe dig i den rigtige retning når du skal vælge mobilt bredbånd. Det eneste du skal gøre for, at se andre datapakker og priser er simplet at trykke på vælg knappen og du vil kort efter blive vider stillet til udbyderens egen hjemmeside hvor du kan bestille produktet. Der findes rigtig mange forskellige abonnementer og du kan til tider finde rigtige gode tilbud. Hvis du ønsker at få mobilabonnement med sammen med mobilt bredbånd kan det også sagtens lade sig gøre. I nogle tilfælde vil du med denne løsning og kunne spare nogle penge.

  Skift mobilt bredbånd

  Det er rigtig nemt at skifte mobilt bredbånd hvis du allerede har det i forvejen, men blot ønsker at skifte til noget bedre eller billigere. De eneste oplysninger du skal finde frem er dit simkort med tilhørende simkort-nummer (står på simkortet og starter ofte med 8945 0) samt de 8 cifrede mobilnummer som er tilknyttet dit simkort. Herefter vil du kommende teleudbydere tage sig af alt afmelding hos dit nuværende selskab og du skal derfor ikke gøre mere i denne proces. Det samme gælder for skift af mobilabonnement.
  © 2016 Billigt bredbånd | SitemapAlle rettigheder forbeholdes billigt-bredbaand.dk